Los regalos de Navidad

Moi! Toivottavasti jokaisen joulupyhät sujuivat iloisissa merkeissä. Omalta osaltani joulu sujui odotuksien mukaisesti syöden ja sukulaisten kanssa aikaa viettäen. Nyt on kuitenkin aika taas ottaa hieman kiinni arjesta ennen kuin vuosi vaihtuu. Ajattelin kirjoittaa lyhyen postauksen joululahjaksi saamistani kirjoista sekä lisätä postauksen loppuun vielä ne teokset, jotka muutaman minuutin mielijohteessa Adlibrikselta eilen yöllä tilasin. Kirja-arvostelujen ja muiden sellaisten pariin päästään sitten, kun viikon mittainen lukumaratooni on ohi. En ole kovinkaan montaa kirjaa ehtinyt vielä lukemaan, mutta kokoajan lähestyn asettamiani tavoitteita. Tarkempia päivityksiä lukumaratoonin edistymisestä ilmestyy blogin instagramiin @casodellibros.




Siinä olivat tämän joulun kirjalahjat, jotka olivat kaikki enemmän kuin mieluisia. Näistä toivoin Game Of Throneseja sekä Nesboa, mutta muut tulivat itselleni täysin yllätyksenä. Game Of Thrones -sarjaa aloin kokoamaan kasaan tänä syksynä ja nyt se onkin yhtä kirjaa vaille valmis. A Storm of Swords kirjasta puuttuu osa yksi, jonka tilasin eilen Adlibriksesta kahden muun teoksen lisäksi.

Odotan innolla, että pääsen näitä lukemaan mutten usko, että minulta löytyy aikaa näiden lukemiseen ainakaan enää loman aikana. Janon yritän lukea vielä tällä viikolla osana superlukumaratoonia, mutta muut pääsevät kirjahyllyyni säilöön odottamaan omaa vuoroaan.


Tein eilen yöllä pienen kirjatilauksen, johon sisällytin kolme teosta. jotka ehdottomasti haluan itselleni. Ensimmäisenä mainittakoot Stephen sekä Owen Kingin Sleeping Beauties, jonka julkaisua odotin kuin kuuta nousevaa. Kirja ei ole vielä tullut Suomalaisen kirjakaupan valikoimiin, jonka takia päätinkin tämän tilata. Stephen Kingiä olen keräillyt jo muutaman vuoden jatkaen isäni kokoelman täydentämistä, jonka takia tämä täytyi kokoelmaan hankkia.

Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Original Screenplay oli myös yksi tämän vuoden Must Have -teoksista. Olen auttamaton Potterfani edelleen, vaikka sarjasta ensimmäisen kerran innostuin jo 7-vuotiaana. The Cursed Child löytyy kokoelmastani, mutta halusin myös tämän elokuvakäsikirjoituksena. Minusta on mielenkiintoista lukea elokuvien käsikirjoituksia, jotka olen itse jo nähnyt. En tiedä syytä tähän, mutta ne on aina ollut mielestäni erittäin mielenkiintoisia.

Tämä postaus oli nyt tällainen lyhyemmän puoleinen, koska muuta kirjoitettavaa ei tänään ole. Superlukumaraton jatkuu jälleen, kun saan tämän postauksen julkaistua, vaikkakin erittäin hitaaseen tahtiin. Näin lomalla teen yleensä paljon kaikkea, jonka takia lukemiselle ei jää niin paljon aikaa. Tapanani on ollut viimeisten kolmen vuoden aikana katsoa uudelleen Hannibal-sarja aina joululomalla, jonka parissa olen tänäänkin useamman tunnin viettänyt. Mutta enköhän saa lukemisestakin taas kiinni, kunhan saan nostettua seuraavan kirjan tuolta lattialta. Aloitin nimittäin tänään lukemaan Robin Cookin kirjaa Kantasolu, joka oli yksi tämän vuoden kirjamessulöydöistä. Saa nähdä, millainen kirja tuo loppujen lopuksi on!

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!
~ Venla

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dylan Geick - Early Works

Leslie J. Nicholls - This Disunited Kingdom

J.M. Ilves - Viiden sormen harjoitus