El principio

Buenos dias, mis amigos... Eikun hetkonen, miten se nyt taas menikään. Tästä lähtee tämän pienen ja vaatimattoman kirjablogin taipale, jonka kohtalo ja sisältö ovat monelta osalta vielä auki. Sen verran kuitenkin jo tiedän, että tämä blogi on osa erästä pidempää projektiani, joka koskee kirjallisuutta, monikielisyyttä sekä sosiaalista mediaa. Tämä projekti ei ole näkyvä osa blogia, mutta ajattelin tuon olevan sen verran tärkeä osa, että siitä tulisi mainita heti tekstin alussa.



Kirjahyllyn kätköistä ei ole suinkaan ensimmäinen blogini, mutta kuitenkin sellainen, jonka aloittaminen on pyörinyt ajatuksissani jo useamman vuoden. Olen pienestä pitäen lukenut vähän sitä sun tätä, mutta pääsääntöisesti dekkareita sekä tietokirjoja.

Koska tämä on blogin ensimmäinen postaus, en jää jaarittelemaan tässä vaiheessa sen enempää. Lähinnä siksi, koska jouluvalmistelut kutsuvat eikä aikaa ole kirjoittaa mitään monen kappaleen pituista esittelyä siitä, kuka ylipäätänsäkin olen tai mitä luen. Ne asiat tulevat selviämään matkan varrella. En kuitenkaan jätä teitä täysin ilman minkäänlaista tietoa, vaan listaan alle muutamia suosikki teoksiani sekä sarjojani.

Stephen King - Kuvun alla
Douglas Preston & Lincoln Child - Pendergast-sarja
Lars Kepler - Vainooja
Jo Nesbo - Lumiukko

Näiden yllämainittujen kirjailijoiden lisäksi luen paljon muitakin dekkarikirjailijoita sekä fantasiaa aina, kun sopiva kirja tulee vastaan. Myös erilaiset biologiaan, lääketieteeseen sekä fysiikkaan ja kemiaan liittyvät tietokirjat kiinnostavat kovasti, ja niitä olenkin lähiaikoina alkanut lukemaan entistäkin enemmän.

Tällä hetkellä luen Turun kirjamessuilta tehtyä löytöä Federico Axatin Viimeinen mahdollisuus. Vielä en ole ehtinyt pitkälle, joten en tuosta ole pystynyt mielipidettäni muovaamaan. Kerron siitä tarkemmin tuonnempana, kunhan ehdin taas hetkeksi istumaan alas ja kirjan avaamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dylan Geick - Early Works

Leslie J. Nicholls - This Disunited Kingdom

J.M. Ilves - Viiden sormen harjoitus