Mitä tapahtui superlukumaratonin aikana?

Moi! Nyt on viikon mittainen lukumaraton saatu päätökseen. Kiitos vielä Hogwarts Library -blogin Lotalle maratonin järjestämisestä! Maraton alkoi 25.12 klo 00.00 ja päättyi 31.12 klo 23.59. Tuon aikavälin sisään mahtui monta tuntia lukemista, mutta valitettavasti itselläni oli niin paljon menoja viikon aikana, että lukeminen jäi vähän sivumpaan enkä ehtinyt lukemaan niin paljon kuin olisin halunnut.



Maratonissa oli mukana myös seitsemän haastetta, joista tarkoituksenani oli ensin tehdä viisi. Loppujen lopuksi päädyin suorittamaan vain kolme ja aloittamaan viimeistä.

1. Kirja jossa on punainen kansi ~ Jo Nesbo - Jano
5. Kirja jonka luet vain pyjama päällä ~ Sir Arthur Conan Doyle - The Dark Mysteries
6. Kirja kirjailijalta jolta et ole koskaan lukenut mitään ~ Robin Cook - Kantasolu
7. Nostalginen kirja sinulle ~ Brandon Mull - Myyttihovi

Jo Nesbo - Jano, luettu 84 sivua
Olen kirjassa vielä niin alkumetreillä, etten voi vielä mielipidettäni tästä kertoa, joten tässä pieni ote kirjan takakannesta:
"Oslossa liikkuu jälleen sarjamurhaaja. Vaikuttaa siltä, että murhaajalla on jano. Että hänellä on vampyyrin tavat. Katrine Brattin johtaman ryhmän tehtävä on vaikea, niin vaikea, että lopulta on soitettava eräälle poliisikorkeakoulun opettajalle, Harry Holelle."

Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes, The Dark Mysteries, s. 459
Olen jo pitkään tykännyt Sherlock Holmes -kirjoista, mutta aikaisemmin olen lukenut niitä vain suomeksi. Löysin kirjastosta yksi päivä 2015 version The Dark Mysteries -kokoelmasta, joka oli kooltaan pieni ja tekstikin jopa liian pientä. Kuitenkin päätin kyseisen kirjan lukea, enkä todellakaan joutunut pettymään.

Robin Cook - Kantasolu, s. 419
Viime vuoden kirjamessulöytö, joka yllätti erittäin positiivisesti. Kerronnassa oli omat vikansa, mutta niistä huolimatta kirja oli mukava lukukokemus ainakin tällaiselle lukijalle, joka nauttii eniten lääketieteellisten trillerien lukemisesta. Kirjoitin tästä kirjasta jo postauksen, johon pääsee klikkaamalla kirjan nimeä.

Brandon Mull - Myyttihovi, s. 360
Tämä oli ehdoton suosikki kirjasarjani silloin, kun olin vielä peruskoulussa. Heti kirjahaasteet nähdessäni tämä kirja tuli ensimmäisenä mieleen. Myyttihovi-sarja kertoo sisaruksista Kendrasta ja Sethistä, joiden isoisä on myyttisten olentojen niin sanotun suojelupuiston vartija, joka vastaa alueen päivittäisistä askareista sekä siitä, että jokainen puistossa asuva noudattaa asetettuja sääntöjä.

Maratonin aikana luin myös Federico Axatin Viimeinen mahdollisuus -kirjasta 128 sivua

Luettuja sivuja yhteensä 1450, luettuja kirjoja 3
Kirjoja jäi kesken 2

Hyvää uutta vuotta kaikille!
~ Venla

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dylan Geick - Early Works

Leslie J. Nicholls - This Disunited Kingdom

J.M. Ilves - Viiden sormen harjoitus